KAKO DO BOLJEG ZDRAVLJA?

Tel. 01/888-7525; 095/9012-689; 097/6174-126

Skype: bioenergija001; marioviljac1

bioenergija001@gmail.com

marioviljac3@gmail.com

 

 

 

 

 

 

JEDINA STVARNO UČINKOVITA METODA

PRIZNATA I POTVRĐENA OD

SVJETSKE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE (WHO)

To je metoda iscjeljivanja bioenergijom

koju primjenjujemo izuzetno uspješno

Bili ste kod liječnika i svijet vam se srušio! Dijagnoza je prava katastrofa!! Smrtna presuda?!! A obitelj? Djeca?? Što sad???

Koliko ću još moći izdržati ????

Postoji li kakav lijek?

Koliko je učinkovit??

Hoće li meni pomoći i koliko???

Mogu li se izliječiti????

Može li mi itko pomoći?????

 Pomoć i rješenje tegoba:

IBIOENERGIJAI

 

          Kako bioenergija djeluje na nas? Mnogi su postavljali pitanje.

          Primjer: Koliko ste se puta ogrebli, porezali, uboli ...? Što ste poduzeli? NIŠTA !

          Slijedili ste misao: samo će proći.

          A da li ste se pitali kako? Kako će "samo proći"?

    Odgovor: Naše tijelo je inteligentno. Ono zna kako treba funkcionirati. Ono zna što koji organ (u ovom slučaju organ je koža) treba raditi i kako treba raditi.

    Tijelo je koristeći bioenergiju - životnu energiju, zacijelilo ogrebotinu, porezotinu, ubod ...

Problem nastaje kada nemamo dovoljno bioenergije da bi svaki organ, kao i tijelo u cjelini, radio na način kojim bismo mogli živjeti i normalno funkcionirati. I što onda? Onda počinju problemi tamo gdje je najslabija karika, tamo gdje smo rođenjem ili stečeno kroz život "oštećeni".

T E R A P I J A

Bioenergija uvijek (kao inteligentna energija) rješava primaran problem - uzrok, koji onemogućuje oporavak.

Tijelo kao energetski sistem je u neprestanoj energetskoj interakciji sa svojom okolinom. Svi smo osjetljivi na sile ili energije, koje nas okružuju i mijenjaju. Naše fizičko i mentalno tijelo se spontano hrani sa tom životnom energijom, bez koje bi opstanak bio nemoguć. To punjenje energijom odvija se kako iz zemlje, tako i iz univerzuma. Protok te nevidljive energije omogućuje život na našoj planeti. Putove te cjelovite, univerzalne energije nazivamo meridijanima. Prisutni su u biljkama, životinjama i čovjeku. Tokovi su smješteni u samoj blizini živaca, što govori, da se informacije i energija prenose izvan samog živca, isto kao i kod poznate pojave SKIN efekta (gibanje po površini vodiča, a ne u njegovom centralnom dijelu). Na taj su način postala razumljiva zbivanja revitalizacije oštećenog informativnog puta, za vrijeme naše terapije.

Izvodi se laganim dodirom rukama i pokretima u blizini i oko tijela pacijenta.

Ne trebate nigdje ići - DOLAZIMO U VAŠ DOM na području Zagreba, Splita i Kaštela !!!

PREDBILJEŽITE SE i osigurajte si termin, OGRANIČEN JE BROJ pacijenata!

Sve što trebate učiniti je - osigurati tri obična (npr. kuhinjska) stolca s naslonom za leđa, a bez naslona za ruke.

RADIMO NA DALJINU !!!

Predbilježiti se možete na tel. 01/888-7525095/9012-689097/6174-126

ili e-mail: bioenergija001@gmail.com ; marioviljac3@gmail.com

NOVO !!!!!!!

RADE DVA TERAPEUTA ISTOVREMENO

U SINERGIJI

TAKO SU EFEKTI TERAPIJE PUNO BOLJI

NEGO KOD RADA JEDAN NA JEDAN

Trebate OBAVEZNO imati službenu dijagnozu! Dijagnostiku ne radimo, niti za to imamo potrebe. To je posao liječnika službene(školske) medicine i oni to najbolje znaju raditi.

Pitate se što možete očekivati? Poboljšanje zdravstvenog stanja, a to ste i htjeli, zar ne?

Kakva je garancija uspjeha? Kod preko 90% pacijenata dolazi do poboljšanja zdravstvenog stanja, a ovom i sličnim metodama se tretira na milijune pacijenata iz cijelog svijeta.Zar bi brojni ljudi širom svijeta bili toliko naivni da nema rezultata? TREBATE LI BOLJU GARANCIJU OD OVE????

PRIJAVITE SE OVDJE ili OVDJE i osigurajte si termin, broj pacijenata je ograničen (i mi smo ljudi, ne možemo preko svojih granica !!!)

Nagradu terapeutu određujete vi sami!!! Terapeuti koji STVARNO misle na vaše zdravlje NEMAJU TARIFU, tj. pacijent nakon završene terapije nagrađuje terapeuta onoliko koliko smatra da treba sukladno poboljšanju zdravstvenog stanja...

 P.S.

Ako vam sve ovo nije dovoljno, AKO VAS I DALJE MUČE SUMNJE I PREDRASUDE, te niste sigurni da je ovo terapija za vas, NEMOJTE SE PRIJAVITI i time uzeti mjesto drugima koji čekaju da im pomognemo!

 P.P.S.

Što kaže službena medicina?

U svijetu: Ova i slične metode priznate su od strane Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) još davne 1979. godine na prvom svjetskom međunarodnom kongresu o tradicionalnoj i altrnativnoj medicini održanom u Canberri, Australija.

Od tada do danas Svjetska zdravstvena organizacija pošla je još korak dalje i javno obznanila spoznaju da je tzv. tradicionalna ili alternativna medicina na brojnim područjima uspješnija od suvremene medicinske znanosti.

Kod nas: ......